воскресенье, 7 июня 2009 г.

   
  Уважаеми читатели на блога!  
Благодаря на онези, които са забелязали моето отсъствие. От 12 май бяха 20 дни в отпуск, а след завръщането почина тъст ми - Пьотър Михайлович Шаститко, известен индолог, доктор на историческите науки, ветеран от Втората световна война, автор на повече от 100 минографии и 4 книги, който до последния ден, въпреки преклонната си възраст - 86 години, работеше в Института по ориенталистика към Руската академия на науките.
 Надявам се, че сега ще продължем нашия диалог. Радвам се, че такъв се създава и между участниците в блога и то в  дух на взаимно уважение на мнението на всеки от вас. Защото единствено в такъв дух може да се провежда достойна обмяна на мнения.Дори мненията на всички читатели на блога да не съвпадат по някои въпроси, важното е да научим и за други гледни точки. Та нали както казват, истината се ражда в спора.
  Още веднъж благодаря на участниците в блога и се надявам на неговото по-нататъшно активизиране.
   С уважение   Румен Попов

1 комментарий:

  1. Г-н Попов,най-дълбоки съболезнования за загубата на д-р Пьотър Михайлович Шаститко!
    Поклон пред неговата памет -на воина от фронта на Великата отечествена война и науката!Предайте нашите съболезнования и на семейството !И нека се гордеят с делото на забележителния мъж на Русия!
    От името на твои приятели в България
    Денчев

    ОтветитьУдалить